fbpx

5 gode grunde til at opdatere hjemmesiden og hvorfor I skal bruge mig

 

 

Er du netop vendt tilbage på jobbet efter veloverstået ferie? I så fald er jeg ret sikker på at du har en stak mails liggende, som lige skal håndteres først. Inden du nu falder helt hen i mail-ekstase, vil jeg gerne opfordre til, at du også får kastet et blik på virksomhedens hjemmeside. Og hvorfor så det?

 

 

Hjemmesiden er langt hen ad vejen din virksomheds ansigt udadtil, og derfor er det død pine nødvendigt at hjemmesiden sender de gode og positive signaler, så potentielle kunder ringer dig op. Hvis hjemmesiden står og falder hen, risikerer du at gå glip af gode aftaler. Her får du 5 gode grunde til at opdatere hjemmesiden.

 

1. Sikkerhed

En hjemmeside, som ikke opdateres, står og sygner hen – måske i bogstaveligste forstand. Det er nemlig således at de fleste hjemmesider i dag konstrueres via smarte CMS løsninger. Kendte CMS løsninger hedder WordPress, Joomla, Drupal og Typo3, og du skal opfatte sådanne tekniske løsninger som software på din computer. Hvis software ikke opdateres løbende, bliver den skrøbelig med hensyn til sikkerhed.

Hackere sidder på vagt hele tiden for at finde små smuthuller i disse CMS løsninger, så derfor er det vigtigt at du logger ind på hjemmesiden med jævne mellemrum for at se, om der skulle ligge opdateringer klar til dig. Hvis der er en opdatering, er mit bedste råd at du får gjort noget ved sagen. Hvis ikke du gør det, risikerer du at din hjemmeside snart ligger ned. Og det kan blive dyrt at få den renset eller ligefrem reetableret.

Hvis du sidder med en CMS hjemmeside, kan vi hjælpe dig med at få opdateret CMS systemet og plugins. Kontakt mig på tlf. 51 77 79 23

 

2. SEO / Søgeoptimering

Forestil dig at du dukker op i en kiosk på banegården. Foran dig står 2 aviser: den ene avis indeholder seneste nyt. Den anden avis er fra i sidste uge. Hvilken avis vælger du?
Cirka samme scenarie gælder for Googles kræsne søgerobotter, som hele tiden er på udkig efter nye historier. Hvis de falder over hjemmesider, som ikke er opdateret i en længere periode, vil de anse hjemmesiden for at være inaktiv.

Helt konkret betyder det, at hvis din hjemmeside er på niveau med en konkurrents hjemmeside, så skal robotten foretage en vurdering: hvem af jer skal ligge højest i Googles søgeresultater. Hvis konkurrenten er bedre til at opdatere indholdet på hjemmesiden, er sandsynligheden for at konkurrenten placeres højere end dig temmelig stor.

Vi kan hjælpe dig med at opdatere indhold på hjemmesiden. Lad os gå dine tekster igennem og se om nogle af disse skal opdateres. Skal vi finde nye og bedre fotos til hjemmesiden? Er der nye tekster, der skal på skrivebordet? Ring til mig på tlf. 51 77 79 23

 

3. Troværdighed

Når jeg er på udkig efter et produkt eller en serviceydelse, starter min mission altid via Google. Inden jeg kontakter et firma, gransker jeg dem altid ud på nettet. Hvad skriver firmaet om sig selv på dets hjemmeside? Er der tale om et firma, som følger med tiden og udviklingen, eller står det i stampe?

Hvilke kontaktpersoner er der, og præsenterer firmaet dets produkter og ydelser på ordentlig vis? Ser det troværdigt ud, og har firmaet eventuelt nogle referencer, som jeg kan kontakte? Du skal sørge for at din hjemmeside fremstår troværdigt med en bunke informationer, som overbeviser en potentiel kunde, at vedkommende skal kontakte dig. En hjemmeside, som ikke er opdateret, er ganske enkelt ikke troværdig.

En hjemmeside, der ikke er opdateret, kan ligefrem have den stik modsatte effekt: at kunder fravælger dit firma, fordi du har forsømt at få sitet opdateret. Jeg kan hjælpe dig med at få opdateret din hjemmeside. Tag en snak med mig på tlf. 51 77 79 23.

 

4. Produktopdatering

Mange virksomheder bruger følgende taktik i forhold til hjemmesiden:

– Vi skal have konstrueret en ny hjemmeside. Kontakt lige bureau A og bureau B og bed om et godt tilbud. Når vi har det bedste tilbud i hus, sætter vi bureauet i gang. I processen sørger vi for at alt ser lækkert og troværdigt ud. Og alle vores varer og tjenesteydelser skal præsenteres.

Og så sker der i værste fald ikke ret meget mere. Virksomheden får den flotteste og mest labre hjemmeside, men herefter står den og falder hen. Produktporteføljen står urørt – også selv om virksomheden måske har fået nye produkter indenbords eller måske ligefrem har fravalgt en vare eller tjenesteydelse.

Tjek dine produkter igennem, og hvis der er elementer, som din virksomhed ikke længere har i sortimentet, så få det fjernet. Har du fået nye varer på hylden, så sørg for at få det lagt på sitet.

 

5. Stolthed

Endelig er der det bløde argument, nemlig din personlige stolthed. Personlig stolthed kan ikke måles eller vejes, så her må du lytte til din indre stemme:

– Er jeg tilfreds med hjemmesiden som den står lige nu?

Det er altid det bedste, hvis man med stolthed i stemmen kan fortælle kunder og forretningsforbindelser, at de kan se meget mere om din virksomhed på internettet. Det er derfor at det er vigtigt for dig, at din hjemmeside er opdateret med seneste nyt.

Når du præsenterer dig selv til en fødselsdag, tager du formentlig pænt og rent tøj på, som ikke er alt for krøllet, ikke sandt? Spørg dig selv:

– Er min hjemmeside værd at fremhæve over for potentielle kunder?

Hvis ikke skal du få gjort noget ved sagen. Jeg kan hjælpe dig videre til en fornuftig og rimelig pris. Ring til mig på tlf. 51 77 79 23 og lad os mødes over en kop kaffe og få en snak om din hjemmeside.

Lars Helleberg Stisen