fbpx

Boost energien i dit arbejdsliv

af | feb 27, 2019 | Synlighed

Der er kun 24 timer i døgnet, så vores fælles udfordring er at finde den ekstra tid og energi, der skal til for at give kunder, samarbejdspartnere og familie det lille ekstra, der gør forskellen.

Vi har inviteret ”Energi-Booster” Leif Carlsen til at give os inspiration til, hvordan vi kan forny energien og skabe overskud i hverdagen. Leif Carlsen har mere end 25 års erfaring med ledelse, motivation, salg og markedsføring.

Sådan lød invitationen fra erhvervskonsulent Mikael Oddershede fra Holstebro kommune. Som inviterede selvstændige i gammel Vinderup kommune til netværksmøde.

Det var en inspirerende foredrag og en “booster” til hvordan man egentlig skal passe på sig selv og dermed få mere energi i hverdagen.

Netværksmøder er super at komme til og det giver i sig selv et boost og kan kun opfordre at man tager til dem.

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]