fbpx

Hjemmesideprogrammer?

af | jul 29, 2019 | Synlighed

Mange kender WordPress. Nemt måde at lave hjemmeside på. Men der findes endnu nemmere.

Jeg har lige lavet forsiden til en nystartet virksomhed med One.com hjemmesideprogram. Så jeg skulle ikke installere noget, ingen sikkerhedsplugins og mange andre ting jeg normalt gør med WordPress for at optimere hjemmesiden.

Når jeg så arbejder videre med WordPress siden skal der indhold ind på hjemmesiden og der skal måske installere/tilkøbes extra plugins. Det lyder besværligt, men det er det ikke for os der arbejder med det dagligt.
Men hvis du er nystarter og vil gerne have en hjemmeside og ikke har lyst til at bruge for mange penge på en ny hjemmeside, så er det smart med hjemmeside programmer, hvor du f.eks. skal betale månedsvis eller via One.com som nævnt tidligere.

De er nemme at gå til hvis man har lidt flair og interesse for det.

MEN, der er altid et stort MEN

Der er mange begrænsninger og meget bøvl med hjemmesiden, hvis du vil lave din hjemmeside lidt anderledes end deres skabeloner. Hvis du vil bygge dit eget design, så er det langsommere end fx. DIVI som jeg bruger ved mange nye hjemmesider. Der er kun de muligheder de tilbyder, så hvis jeg vil lave en kontaktformular, er der kun deres du kan bruge.

Selvfølgelig hvis man kan leve med begrænsningerne, er det en mulighed. Som nævnt tidligere har jeg lavet en hjemmeside med hjemmesideprogrammer og kan også lave en til dig. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

Lars Helleberg Stisen

 

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]