fbpx

Hvad er et webinar?

af | mar 13, 2019 | Synlighed

Webinar står for ‘web + seminar’.

Det vil sige et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du deltager direkte på internettet, frem for at dukke op på en fysisk adresse. Oplægsholderen giver sin præsentation online via sin skærm, hvor du lytter med fra din PC eller tablet/smartphone.

Undervejs kan du stille spørgsmål til oplægsholderen skriftligt via en chat. Her kan du også chatte med de øvrige webinardeltagere.

Nogle af mine kunder efterlyser muligheden for at afholde live seancer med mulighed for at tilhørerne kan stille spørgsmål. Det er er heldigvis “nemt” at sætte op i WordPress og muligvis også i andre CMS hjemmesider.

Jeg henviser så til denne artikel fra René Hjetting som har nogle gode råd med hvordan du så skal gøre det.  Gode råd webinar

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]