fbpx

Det skal være nemt, at være kunde!

af | apr 8, 2019 | Sikkerhed

Hvad mener jeg dog med det? Jeg sidder lige nu og redigere en hjemmesider i CMS systemet Umbraco på efterbestilling. Det er for en forening, som jeg havde jeg som kunde, (kontor kontrakt) indtil 1. marts, de opsagde kontrakten inden d. 1. februar.

Ikke fordi de var utilfredse, men der var kommet en ny leder og hun havde fundet ud af, at via deres paraplyorganisation havde de den samme hjælp, som de fik ved mig og endda en gratis hjemmeside. Så det var jo lidt dumt at fortsætte. Nu er de igang med at oprette deres nye hjemmeside og jeg får en gang imellem mail, at jeg skal rette tekst og andre småting på deres gamle side og det gør jeg stadig indenfor 24 timer. Lederen fandt ud af at det var bedst at fortsætte med mig på den gamle hjemmeside, indtil den nye hjemmeside kommer op at køre.

Tilbage til kontrakten, jeg havde en aftale/kontrakt med foreningen med kun en måneds opsigelse. Fordi hvis samarbejdet skal afbrydes, skal det være muligt og uden problemer for begge partner. (Kontrakten som var blevet opsagt, var ikke på et fast månedlig beløb, det var timebetaling, men da der var en kontrakt, var timeprisen lidt billigere). Samtidig hvis der bliver oprettet/købt noget til kundes hjemmeside, vil det være i hans/hendes navn. Jeg vil aldrig stå som ejer af kundes hjemmeside og tilføjelser dertil.

Så hvis det lyder tiltalende, så kontakt mig for at høre nærmere hvad vi kan blive enige om.

Ved abonnementer er der dog en betaling på et halv år af gangen, ellers kan jeg ikke gøre det så billigt.

Lars Helleberg Stisen

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]