fbpx

Ny hjemmeside ved lm-hjemmesider.dk?

Lad os starte ved prisen og det du kigger på først.
En professionel hjemmeside fra kun kr. 999,- pr. år og du skal ikke røre en finger, kun give os input, Se håndeværker tilbud til højre på siden.

Det kan også være en Professionel WordPress-hjemmeside, som giver dig en hel del muligheder som fx. Online booking, Login-funktion, Facebook-integration og meget andet, som du kan læse mere om nedenfor.

Hjemmesiden bliver lavet i responsivt design, hvilket betyder at den fremstår mere stilfuld og moderne. Derudover betyder dette også at hjemmesiden ændrer udseende og tilpasser sig til mobil og tablets. Dette er blevet mere og mere vigtigt med tiden, og det er noget som Google er begyndt at gå meget op i når de skal rangere hjemmesiderne. Bonus info er, at jeg bruger temaet DIVI fra Elegant Themes.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og det eneste du skal gøre er at sende designønsker, tekstmateriale og billeder til hjemmesiden, så laver jeg selve designet til dig og indsætter alt det materiale som du ønsker. Der er derfor minimalt arbejde for dig i det, og det er intet krav at du ved noget om computere.

HUSK:

Alt vil blive under dit navn, så du ejer navnet på din hjemmeside, navnet er under DK Hostmaster, og webhotellet, hvor din hjemmesides indhold ligger, er selvfølgelig også under dit navn. Jeg bruger normalt Internet 123, men hvis du har undersøgt marked lidt i forvejen og har fundet en anden, bruger jeg selvfølgelig den.

Indhold:

  • Personligt design
  • Meget brugervenligt og anerkendt CMS system (WordPress)
  • Basic SEO/Google Optimering
  • Moderne og responsivt udseende / Tilpasning til telefon og tablets
  • Mange tilkøbsmuligheder/udvidelsesmuligheder
 

Meget brugervenligt CMS system

Hjemmesiden bliver sat op i WordPress, som er verdens mest brugte CMS system. Det har utroligt mange muligheder og det lever på alle måder op til hvad der forventes af et moderne CMS system i dag. Når hjemmesiden er færdig kan du selv gå ind og opdatere hjemmesiden som fx.: at ændre i teksterne, skrive nyheder, ændre billeder, med meget mere.

Leveringstid

Leveringstiden kan variere meget, det har utroligt meget at gøre med, hvor hurtig du er til at besvare mine spørgsmål om sidens indhold. Lige så snart jeg har alle de nødvendige oplysninger, så får du oftest det første udkast indenfor 24 timer, og så handler det jo om, om jeg rammer rigtigt med det første udkast, eller om der skal laves et nyt. Når vi er kommet frem til det design som du ønsker, så bliver materialet til siden oftest indsat indenfor 24 timer efter at jeg har modtaget det.

“Håndværker” tilbud!

En ny hjemmeside til kun 999,- eksl. moms for maks 3 sider f. eks.: landingssiden (forsiden), om dig side og en kontakt side. Ved flere sider aftaler vi en pris.

Jeg opretter din nye hjemmeside i dit navn, selvfølgelig. Så går jeg i gang med at opbygge din hjemmeside efter dine ønsker. Da det er via et hjemmesideprogram der er online og selvfølgelig er der begrænsninger på mulighederne hvad du kan få lavet på hjemmesiden. Men heldigvis er det meget sjældent jeg oplever hjemmesideprogrammet ikke er tilstrækkelig.

Hjemmesiden vil selvfølgelig, som ved en WordPress hjemmeside, blive søgeoptimeret.

Når du er tilfreds med hjemmesiden, ja så kan du jo “bare” overtage den eller lade mig fortsætte med at holde den “up to date” Det tager jeg kr. 999,- pr. år inklusiv udgifterne til webhotel m.m.. Det betyder du aldrig skal ind på din hjemmesides administration og korrigere/opdatere den. Du ringer eller sender en mail hvad der skal laves og indenfor 24 timer (hverdage) vil det blive rettet.

Det kan vist ikke være nemmere!

Kontakt

Kontakt mig for yderlig information

  • tlf.: 51 77 79 23
  • mail: lm-hjemmesider@outlook.dk

Kontaktformular