fbpx

Nyt design til aalborgpsykologicentrum.dk

af | dec 4, 2018 | Sikkerhed, Synlighed

En Psykolog i Aalborg, hvor jeg er hyret som webmaster, jeg opdaterer og vedligeholder hendes hjemmeside, (abonnement)

Stod lige pludselig med det problem at hendes Tema ikke blev opdateret og derfor ikke virkede mere, når hendes udbyder opdaterede deres system. Hun er afhængig af at hendes hjemmeside kører optimalt. Hendes Tema var lavet af firmaet der i sin tid designede hendes hjemmeside og blev ikke opdateret. Det havde jo fungeret i mange år og hun havde derfor ikke skænket det en tanke.

Når jeg var inde på administrationen på hendes hjemmeside, kunne jeg se at hun havde et (troede jeg) professionelt design. Med link til designeren og havde også været været på deres hjemmeside. Derfor havde jeg den opfattelse at alt var i orden. Indtil opdateringen fra hendes udbyder, som lagde hendes hjemmeside ned. Jeg fik kørt opdatering tilbage og havde indtil d. 6/12 med at finde et nyt Tema der var kompatibel med opdateringen fra hendes udbyder.

Hendes ønske til hendes nye design var at den skulle ligne den nuværende design.

Jeg vidste at det skulle være et Premium Tema, et tema man skal betale for og derfor også bliver opdateret løbende og derfor ikke løber ind i de problemer hun fik. Jeg valgte et tema der havde pagebuilder indbygget og jeg kunne bygge hendes hjemmeside op som før (næsten).

Så husk at opdatere jeres hjemmeside og vær ikke bange for at betale for nogle af de værktøjer du bruger på hjemmesiden. Især hvis du er afhængig at den er tilgængelig hele tiden.

http://www.aalborgpsykologicentrum.dk/

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]