fbpx

Opdateringer

af | sep 9, 2020 | Sikkerhed

Nu er jeg lige blevet færdig med at vedligeholde en kundes hjemmeside. Lm-hjemmesider.dk har dog ikke lavet den. Det er dog stadig en flot og funktionel hjemmeside.

Men den er alligevel lavet på en måde, vi aldrig vil. For hvis du køber en hjemmeside og vil overtage den efter den er færdig, skal hjemmesiden være lavet, så den er nemt at opdatere. Her tænker jeg ikke på indholdet, men på de plugins der er installeret på hjemmesiden. F.eks. hvis du vil vise din Facebook side inde på siden, så har du et plugin til det osv.

Udseendet på din hjemmeside er også installeret og hedder et tema, der er gratis temaer og selvfølgelige betalte temaer. (Lm-hjemmesider.dk bruger temaet Divi og det er et betalingstema) Den betalte tema vil også blive opdateret så længe temaet er logget på udbyderen af temaet.

Men for nogen er temaet ikke nok, så de laver et ”child theme” altså ekstra kodning til dit tema og her er det går galt. Den ekstra kodning bliver ikke opdateret, selvom man kører en opdatering på din side, der skal man manuelt ind og opdatere den ved at ændre i koderne. Det skal nok gå hvis firmaet som har lavet din hjemmeside stadig er til og de opdaterer selvfølge dit child theme. Men nu er firmaet lukket og du kan ikke få fat i dem.

Det går fint i et stykke tid, men pludselig begynder temaet at vise forkert inde på nettet og selvom du kører dine opdateringer, vil fejlen ikke forsvinde.

Lm-hjemmesider.dk bruger aldrig child theme, fordi vi vil have at kunden er uafhængig af os efter hjemmesiden, er afleveret og kunden selv, efter vejledning, kan opdatere sin side.

Nu gik det fint i det her tilfælde og vi skulle ikke bruge lang tid på at rette temaet, men forestil dig at du er nødt til at få lavet hele din hjemmeside om, før den kan blive vist ordentlig.

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]