fbpx

Ting som google hader ved en hjemmeside

af | maj 28, 2019 | Synlighed

Det er en evig kamp om at ligge i toppen af en google søgning, vi søgeoptimerer SEO. Derfor holder jeg min hjemmeside opdateret og i god form, bare for at kan holde trit med mine kollegaer (konkurenter). Vi arbejder alle med at optimere vores hjemmeside, så den bliver synlig i en søgning og det er en stor tilfredsstillelse når man kan se resultatet.

Jeg faldt over den artikel og tænkte straks at den skulle deles, for artiklen giver nogle værktøjer til gøre din hjemmeside mere synlig på en google søgning. Desværre linker jeg jo til en konkurrent, men når I læser artiklen forstår I hvorfor jeg ikke bare kopierede den.

Dog der er en ting (flere) der mangler i hans artikel, hjemmesiden skal også fungere godt på en mobil og tablet for at have en god placering. Så husk også at optimere jeres hjemmeside til mobil og tablet.

Så klik på linket hvis I har lyst til at læse den

7 ting Google hader ved din hjemmeside

 

Få en besked når der kommer nye indlæg

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Alle blogindlæg

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LmHjemmesiderdk/” fb_appid=”OPTIONAL_SEE_FAQ” box_width=”350″ box_height=”” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”1″ locale=”default dk_DK”]