fbpx

Support og vedligeholdelse

 

Brug tid på forretningen og slip for bekymringer med support abonnement her hos lm-hjemmesider.dk

 

Hos os er du fuld serviceret, så du kan føle dig tryg at din hjemmeside er opdateret.

 

Kontakt Lars fra lm-hjemmesider.dk i dag, så får du en webmaster og din hjemmeside i sikre hænder.

Få hjælp til hjemmesiden nu!!!

Med én af mine 2 webmaster abonnement, basis og udvidet, i hånden er du sikker på, at din WordPress eller anden CMS hjemmeside eller webshop altid fungerer optimalt.

Jeg sørger for, at din hjemmeside eller webshop altid er teknisk opdateret og vedligeholdt, så alt det funktionelle, der foregår bagved, virker præcist, som det skal.

Hurtig hjælp, når teknik eller opsætning driller

Der er intet som tekniske problemer med en hjemmeside, der kan sluge din tid.

Jeg brænder for at hjælpe dig, yde hurtig support og sørge for at din hjemmeside fungerer optimalt – hele tiden.

Så kan du koncentrere dig om dine kunder, din forretning, og det DU brænder for!

 

Supportabonnement og sikkerhed holder hackerene ude

En stort ekstra plus ved at have professionel support på dit website er, at jeg sørger for, at sikkerheden på din hjemmeside er i orden. Det er derfor meget sjældent at en hjemmeside eller webshop, der er tilknyttet en af min abonnementer, bliver hacket.

Med den løbende opdatering og vedligeholdelse, som er inkluderet i alle mine supportabonnementer, gør du det nemlig langt sværere for hackere at få adgang til din side.

Skulle uheldet være ude, og en hacker får adgang, giver det tryghed at vide, at jeg gratis renser og udbedrer dit website, og at du altid har en fuld backup af din hjemmeside i baghånden. Vi kan derfor hurtigt reetablere dit website, så du ikke mister kunder, fordi din hjemmeside ikke fungerer.

Arbejder efter den her liste “Sådan styrker du din WordPress sikkerhed og den liste jeg bruger når jeg går sikkerheden igennem op din hjemmeside”